Ronald Verhoef  /  Interim manager

'Traditional thinking is all about “what is”. Future thinking will also need to be about what can be.' - Edward de Bono

Als interim directeur  weet ik de mensen in mijn omgeving mee te krijgen. Ik straal energie en power uit. Ik ben hartelijk en toegankelijk, daarom leg ik gemakkelijk contacten. Ik ben een goede luisteraar. Door deze eigenschap ben ik in staat saamhorigheid te stimuleren en mensen aan elkaar te koppelen; ik ben een echte motivator en doorzetter.

Ik ben in staat problemen te analyseren, daarnaast neem ik het initiatief om zaken te verbeteren of op te starten. Meestal ben ik degene die de koers bepaalt, daarbij treed ik handelend op en trek de kar. In deze situatie ben ik in staat om snel te schakelen en ook snel besluiten te nemen. Hierbij ben ik bereid risico’s te nemen.

Ik weet wat ik wil, noem dit maar kijk hebben op of visie hebben op. Dit draag ik ook uit. Ik heb een heldere leiderschapsstijl. Ik wil het beste uit mensen naar boven halen, hen helpen zich te ontwikkelen, boven zichzelf uit te doen stijgen.

Ik ben weet- en leergierig. Ik ben praktisch handig en heb op dit vlak een brede interesse. Ik wil mezelf altijd blijven ontwikkelen.

Ik ben in staat snel en helder te formuleren. Daarbij ben ik direct in mijn communicatie.