Henk Kemper  /  Interim-manager, coach & mediator

'Het is de kunst om de talenten die je in je draagt, te vinden, te versterken en te benutten.'

Henk is een ervaren leidinggevende en manager en na ruim 30 jaar, thuis in alle facetten van het onderwijs. Hij heeft schoolse en schoolbestuurlijke ervaring en veel kennis van onderwijsinhoudelijke ontwikkelingen. Henk heeft vele schoolteams en directeuren begeleid bij onderwijskundige veranderingen. Zowel als interim-manager en als teamcoach.

Zijn stijl is begeleidend en ook sturend, gericht op het vinden van ieders talent ten gunste van de organisatie. Waar nodig hakt hij knopen door in het belang van organisatie en procesverloop. In de rol van interim directeur combineert hij management met onderwijskundig leiderschap. Scholen die in een impasse zijn geraakt adviseert hij op basis van analyse graag hoe daar uit te komen.

Naast interim- en adviseringswerkzaamheden is Henk opgeleid mediator, coach en begeleider. Bovendien is hij gecertificeerd voor afname van de zogenoemde Persoonlijke Profiel Analyse, een instrument dat persoonlijk gedrag van mensen en hun werksterkten in beeld brengt.

Henk verricht sinds begin 2007 zijn werkzaamheden op interim-basis.